Vaše uspomene

Nekim uspomenama želimo uvek da se vraćamo. To su oni trenuci koje prepričavamo godinama nakon što ih doživimo, dovoljno je da nas nešto podseti na njih i eto razloga za nove osmehe. Fotografije kojima smo zabeležili te trenutke vredne su kao najlepši podsetnici u našim radnim prostorima, mogu da krase zidove naših domova, da ih nosimo sa sobom kao print na omiljenom odevnom predmetu i na još mnogo zanimljivih načina. 

 

 • 20x30 cm
  Prvi rođendan

  Povodom Vašeg, ili rođendana nekoga Vama dragog, trudimo se da fotografijom dočaramo ljubav i radost koju delimo. Taj dan je poseban, pa zaslužuje i svoj album uspomena, zbog toga uvek toplo savetujemo izradu fotografija a za ono što Vam se naročito dopadne preporučujemo štampu na platnu. Uvek je tu i digitalna verzija za sve one koji su nestrpljivi ili koji su Vam daleko. 

 • Prema Vašoj želji.
  Matura

  Ona je uživala u srednjoj školi a dokaz tome su dobre ocene i upisan željeni fakultet. Matura je bila lepa i ostaće kao draga uspomena pred novi početak na Stomatološkom fakultetu, vredno dobrih fotografija sa  drugarima iz škole. Ne dozvolite da Vam dragi trenuci izblede u sećanju, mi smo tu da ih sačuvamo za Vas. 

 • 20x30 cm
  Pogled

  Tog dana su Filip i Sneža rekli da. Poklonili su sebi lepu priču u fotografijama koja će ih uvek sećati na jedan od najvažnijih dana u njihovim životima.