Stroberiz i Wooden Ambulance ulepšali veče na Prozivci

Submitted by fotoprica on Fri, 09/04/2020 - 02:14

Prozivka je jedno od najvećih naselja u Subotici. Na poznatom šetalištu susrećemo ljude svih generacija koji sigurno zaslužuju dobru svirku. Baš onakvu kakvu su im priredili njihovi sugrađani iz bendova „Stroberiz” i „Wooden Ambulance”.Sve je organizovano bez pompeznih najava, gotovo usput, a ispalo je mnogo dobro. Uživali su poštovaoci dobrog zvuka, oni koji vole muziku ova dva benda, a nama se čini da je jednako lepo bilo i ljudima koji ih nikada ranije nisu čuli. Evo šta nam je neposredno pred svirku ispričala Anamarija Tumbas, subotička kantautorka pod umetničkim imenom „Stroberiz” koja nastupa u oba benda. 

Neki članovi sviraju u oba benda ali su to dve drugačije muzičke priče. U suštini, veoma sam zahvalna ovim momcima što žele da sviraju sa mnom, ne znam zbog čega je taj nežni pop njima zanimljiv (osmeh). Wooden Ambulance je muški bend i ja sam tu „ukras”. Nije nam ovo prvi nastup na otvorenom ali jeste prvi put na otvorenom na Prozivci, koja se baš nekako razvila kao naselje i mnogo je lepo. Nadam se da će biti više ovakvih povoda, zaključila je Anamarija. 

Nadaju se tome i ljudi iz publike koji su imali mnogo pozitivnih komentara. Slaven je rekao da mu je bilo fenomenalno i da odavno nije bio na lepšem i spontanijem događaju, nešto slično rekao je i Miloš pa je odjurio za sinom koji je poprilično brz na plastičnom motoru, Marku je takođe bilo zanimljivo. Sreli smo klince koje su bake i deke povele u redovnu šetnju, očigledno su se svi zajedno proveli bolje nego što su planirali.  Uglavnom bilo je neko drugačije i prijatnije veče. Zbog toga smo zahvalni Draganu Vidakoviću Risti koji svira bass, bubnjaru Aleksi Otaševiću i Anamariji Tumbas koja piše tekstove, svira gitaru i peva u bendu „Stroberiz” - https://stroberiz.bandcamp.com/

a Wooden Ambulance uz pomenute muzičare čine još Goran Grubišić, Boris Čegar i Srđan Terzin - 

https://woodenambulance.bandcamp.com/

  • Stroberiz i Wooden Ambulance ulepšali veče na Prozivci
  • Stroberiz i Wooden Ambulance ulepšali veče na Prozivci
  • Stroberiz i Wooden Ambulance ulepšali veče na Prozivci
Tema