Zabava

 • Američki fudbal u Subotici - meč posle decenije čekanja

  Američki fudbal je jedan od onih sportova prema kojima su ljudi retko ravnodušni. Oni slabije upućeni misle da je u pitanju sport surovih duela i sirove snage rezervisan za  grubijane. Malo bolje upućeni znaju da su to predrasude, a iskreni poklonici reći će vam da je u pitanju jedan od najzanimljivijih sportova, igra puna strategije i promišljanja, sport kompleksnih pravila u kojem se i te kako vodi računa o fer-pleju.

  Pročitaj više

  20.04.2021

 • Društvene igre sve popularnije

  Popularnost društvenih igara ne opada srazmerno sa porastom popularnosti onih kompjuterskih, naprotiv! Najbolji dokaz pronašli smo u Infostud hub-u gde je Klub društvenih igara Collected Company, koji se inače nalazi se u Banijskoj ulici br. 4, organizovao drugačiji vid druženja... Tamo smo zatekli zanimljive ljude različitih generacija, mnoštvo igara, i sve to uz osveženje iz Pivare Patuljak.

  Pročitaj više

  29.02.2020

 • Danilo Dulić - harizmatični plivač Spartaka

  Danilo Dulić ima dvanaest godina, odlikaš je u OŠ „10. oktobar“ i trenira u Plivačkom klubu Spartak. U slobodno vreme voli da se druži i voli da čita, razmišlja o književnosti. Ta ljubav prema pisanoj reči odzvanja u Danilovim rečenicama koje su kompleksne ali jasne. Elokventan i rečit osnovac, primećujem  u neobaveznom ćaskanju dok se pripremamo za intervju.

  Pročitaj više

  18.02.2019